Waar wij voor staan

Het Instituut voor Durf en Daadkracht gelooft :

  • dat echte veranderingen van binnenuit de mens komen. Het vereist durf en daadkracht om naar jezelf te kijken, soms heb je een spiegel nodig om jezelf werkelijk goed te kunnen zien.
  • dat ieder mens de kwaliteiten in zich heeft om zijn eigen wensen te kunnen realiseren.
  • dat contact staat voor het in verbinding zijn met jezelf; je eigen, unieke stem vinden. Met dat wat er voor jou werkelijk toe doet.
  • in jou! En niet in hokjes-benadering of louter theoretische verhandelingen. Veranderingen zijn pas dan succesvol als bedoelingen, eisen en uitdagingen aansluiten bij de belevingswereld van alle betrokkenen. Van hoog tot laag. En juist daar ligt onze kracht.

Ons uitgangspunt
Weten wat je wilt, doen wat je kunt en zijn wie je bent. We leren je geen kunstjes, maar laten je ervaren en ontdekken wat jij allemaal in huis hebt. En hoe je dit goed voor jou zelf kan inzetten. Waarom doe je de dingen zoals je het doet? En is het resultaat gewenst? Of wil je soms liever iets anders bereiken?

Onze werkwijze
Jouw proces staat bij ons centraal. Door middel van (online) programma’s en coaching zetten we je op interactieve wijze aan tot effectief gedrag door bewustwording, persoonlijke groei, het ontdekken en ontwikkelen van je eigen potentie. Dit doen we door kennisoverdracht (we reiken je bijpassende / zinvolle opdrachten aan en interessante aanvullende informatie), we dagen je uit om in actie te komen en te reflecteren op je eigen handelen.

Onze missie
Wij geloven dat echte veranderingen van binnenuit de mens komt. Het vereist durf en daadkracht om naar jezelf te kijken. Elke dag beslis jij wie je wilt zijn. Wij begeleiden je op je ontdekkingstocht om juist meer jezelf te worden!

Onze kwaliteit
NOBCO/EIA

Alle onze coaches en trainers zijn geaccrediteerd bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en European Individual Accreditation (EIA) . NOBCO/EIA coaches zijn vakspecialisten, hebben zich gecommitteerd aan de NOBCO/EIA beroepscode en investeren in de verdere professionalisering van het coachvak. Klik dan hier voor de website.

Certified eCoach Level II

Onze coaches hebben het keurmerk Certified eCoach Level II behaald en zijn opgenomen in het International eCoach Register. Alle professionals met dit keurmerk hebben aantoonbare ervaring met het ABC-model  en de eCP-methodiek. Tevens zijn ze op de hoogte van de ethische aspecten rondom online begeleiden. Meer weten over het Internationaal eCoach Register. Klik dan hier voor de website.

The Society of NLP™

Al onze coaches en trainers zijn door dr. Richard Bandler zelf gelicenseerd en gecertificeerd. Het Instituut voor Durf en Daadkracht is aangesloten bij The Society of Neuro-Linguistic Programming™. Deze Society is opgericht door Dr. Richard Bandler (creator NLP™) met het doel de kwaliteit te controleren van organisaties, trainers, trainingsprogramma’s, diensten en materialen die beweren het NLP-model te vertegenwoordigen.

Wil je lezen wat anderen over ons zeggen? Lees dan:  wat anderen over onze trainers/coaches zeggen

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Vul dan onderstaand formulier in en druk op 'verzenden'.


Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht