NLP™  online kennismakingsprogramma

NLP is de studie naar je bewuste en onbewuste binnenwereld en naar je gedrag. NLP gaat over ‘hoe’ je de dingen doet, die je doet. Hoe reageer je met je communicatie en je gedrag op dat wat je waarneemt. NLP is vooral een manier van leven. Zelf bepalen hoe je je voelt, denkt en doet. Voorin de bus gaan zitten van je eigen leven. De vrijheid hebben om jezelf te zijn.

Om je zelfverzekerd te voelen in situaties waarin je voorheen angstig, boos of onzeker was. Om authentiek te zijn en je te gedragen naar je volle potentieel. Goed voor jezelf en anderen, energiek en passievol te zijn. Innerlijke rust, balans, vrijheid en liefde te ervaren en deze te kunnen delen met anderen.

Hoe meer kennis je hebt over de werking en inhoud van je binnenwereld, hoe makkelijker je berichten naar de buitenwereld overbrengt en hoe succesvoller je in het leven staat. NLP is een methode die gericht is op praktische toepassing en waarmee je onder andere:

  • leert om helderder en zuiverder met jezelf te communiceren.
  • leert hoe je invloed op je gedachten en stemmingen kunt hebben.
  • leert om effectiever met anderen te communiceren.
  • ontdekt hoe je overkomt en wat de sturing is achter je handelen en je gedrag.

Voor wie?

Ben jij nieuwsgierig van aard, ben je bereid verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen keuzes en sta je open voor verandering? Meld je dan aan voor onze online kennismakingsworkshop.

Tijdens deze online training maak je kennis met NLP en de manier van werken. Het is een interactief programma waarbij je kunt proeven aan de methoden en technieken van NLP.