NLP™ Practitioner opleiding

  • Wil je effectiever communiceren?
  • Wil je anderen beter kunnen (bege)leiden?
  • Wil je meer uit jezelf halen? Of wil je worden uitgedaagd om meer van je eigen potentieel in te zetten?

En wil je dat doen op jouw manier, wanneer jij het wilt en waar jij het wilt? Dat kàn…!
Deze NLP opleiding is de perfecte opleiding om te volgen!

Waarom deze?
Tijdens deze unieke NLP™ Practitioner opleiding ontvang je vooraf al het materiaal online. In overzichtelijke modules met video’s, podcasts en uitgebreid handboek kun je in je eigen tempo, in je vertrouwde omgeving de stof eigen maken. Vier keer per jaar organiseren we een seminar waar het NLP gedachtengoed tot leven komt. Deze dagen gebruiken we om het werkelijk toe te passen, een echte verdiepingsslag. Doordat we elkaar al virtueel hebben ontmoet op de besloten online NLP community voelt het meteen vertrouwd. Ook zijn er regelmatig online intervisie momenten waarin je alle vragen kunt stellen en theorie wordt uitgelegd.

Wat is NLP?
NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. NLP is eerst en vooral een model dat groot verschil kan maken in je communicatie. Communicatie is een verzamelnaam voor alle mogelijkheden om met jezelf, een ander en de wereld in contact te komen. NLP is een veelomvattend vakgebied, bomvol technieken, inzichten en kennis over communicatie, verandering en ontwikkeling; toepasbaar op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Resultaat
Door NLP leer je op een nieuwe manier te kijken naar de wereld om je heen. Ook maak je je communicatie directer en effectiever. Daarom staat de directe toepasbaarheid van NLP en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. In onze NLP™ Practitioner opleiding ervaar je dat persoonlijke groei en ontwikkeling ontstaan door je open te stellen voor nieuwe dingen en je daarbij bewust te worden hoe jij en anderen communiceren. Je herkent bepaalde vormen van gedrag en de emoties die daarbij horen. Door effectievere communicatie krijg je meer keuzevrijheid in je dagelijks leven. Die omschakeling in denken en handelen kan best pittig zijn. Maar het resultaat is merkbaar: je leven verandert in positieve zin en je ervaart dat lang gekoesterde doelen en wensen ineens bereikbaar zijn. Wil je lezen wat deze NLP™ practitioner opleiding voor effect heeft gehad op andere deelnemers? Lees dan:  reacties van voorgaande deelnemers aan de NLP™ practitioner opleiding

Erkend
Deze erkende NLP™ opleiding start direct na inschrijving en betaling. De gezamenlijke trainingsdagen vinden vier keer per jaar plaats. Februari – Juni – Augustus – November. Na het succesvol afronden van het traject (na het seminar) ontvang je een certificaat van de Society of NLP™. Deze is ondertekend door Dr. Richard Bandler, de grondlegger van NLP. Als je wilt, kun je hiermee als zelfstandig coach aan de slag en je hebt de mogelijkheid om verder te gaan met de NLP™ Master Practitioner.

Investering
€ 2.200,- inclusief arrangement- en certificaatkosten

Durf je het aan? Maak de weg vrij om werkelijk de regie over je eigen leven in handen te nemen en effectief te zijn in persoonlijke en professionele relaties. Schrijf je in!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karin van Kas (NLP™ Trainer).