NLP™ Coaching

  • Je wilt (nieuwe) uitdagende doelen vinden;
  • Je wilt de weg er heen in kaart brengen;
  • Je wilt nieuwe vaardigheden leren;
  • Je hebt aanmoediging nodig om je doelen te bereiken.

Wat is online coaching
Online coaching, electronic coaching (e-coaching) vindt plaats via internet en is een laagdrempelige manier van coaching. Doordat de communicatie schriftelijk plaats vindt, is er veel gelegenheid om goed tot je te laten doordringen wat je coach aan je vraagt of zegt en daarop te reageren. Bij online coaching schrijf je je gevoelens en gedachten met betrekking tot jouw coachvraag op. Dit dwingt je om zelf na te denken, om je gedachten zorgvuldig te ordenen en ze te formuleren voordat je ze uit.

Wat kan online coaching voor jou betekenen?
Door het intensieve contact met je coach, is de kans groot op succes, want het is maatwerk. Doordat de communicatie open en direct is, kom je snel tot de kern en boek je snel resultaat. Omdat je intensief bezig bent met jezelf wordt je onderbewuste geactiveerd. De automatische piloot gaat eraf en je ontdekt wat je aan het doen bent en hoe het anders kan.

Altijd en overal je coach bij je
Online coaching is een zeer flexibel. We spreken in een online omgeving, die je kunt bereiken via je computer, smartphone of tablet. Zo heb je dus altijd en overal je coach bij de hand. Je moet niet op een bepaald tijdstip naar een afspraak en geen reistijd. Gewoon wanneer het jou uitkomt, zo vaak je wilt en op de plek die voor jou prettig voelt, ga je aan de slag: schrijf je je verhaal, lees je de reacties daarop of werk je opdrachten uit.

Wat mag je van je coach verwachten?
Dat je coach snel reageert, soms al binnen een paar uur en altijd binnen 48 uur. Je hoeft dus niet te wachten tot de volgende afspraak, met online coaching kun je dus meteen vooruit. Op elk moment als jij het wil, kun je de dialogen, opdrachten en uitwerkingen herlezen, want je hebt een persoonlijk dossier. Alles wat er besproken wordt, blijft strikt tussen jou en je coach. Vertrouwelijkheid en privacy zijn erg belangrijk bij online coaching. Daarom maken we gebruik van een online beveiligd platform: www.pluform.com.

Hoe werkt het?
Er zijn geen wachtlijsten. Na aanmelding neemt de e-coach binnen 48 uur contact met je op en na betaling kan het coaching direct van start gaan. Het traject duurt 6 weken en kan eventueel worden verlengd. In die 6 weken mail jij zo vaak als je wilt en je ontvangt van je coach minimaal 2 keer per week een uitgebreide reactie. Hierin reageert je coach op jouw mail en krijg je een nieuwe opdracht waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Investering
Coachtraject duurt 6 weken
Het eerste online (kennismaking) gesprek is gratis

Tarief voor 6 weken: € 450,- exclusief BTW
Verlenging € 100,- exclusief BTW per week.