NLP™ Master Practitioner opleiding


  • Zoek je verdieping na je NLP™ Practitioner opleiding?
  • Heb je honger naar meer kennis en tools rondom communicatie?
  • Wil je anderen (nog) beter kunnen (bege)leiden?

Tijdens deze unieke NLP™ Master Practitioner opleiding ontvang je vooraf al het materiaal online. In overzichtelijke modules met video’s, podcasts en uitgebreid handboek kun je in je eigen tempo, in je vertrouwde omgeving de stof eigen maken. Vier keer per jaar organiseren we een vierdaags seminar waar het NLP™ Master Practitioner gedachtegoed tot leven komt. Deze dagen gebruiken we om het werkelijk toe te passen, een echte verdiepingsslag. Ook zijn deze dagen gericht om te leren hoe jij NLP effectief kunt inzetten in je leven.

De NLP™ Master Practitioner opleiding is een logisch vervolg op de NLP™ Practitioner opleiding en geeft een verdere verdieping van én uitbreiding op alles wat je hebt geleerd tijdens de Practitioner. Je gaat een stap verder en dat helpt je om nog meer uit jezelf en anderen te halen. In de masteropleiding ga je op een ander niveau aan de slag met je overtuigingen, waarden, criteria, identiteit en missie.

In de NLP™ Master Practitioner opleiding ligt de nadruk op de vraag naar het waarom, de verborgen drijfveren van je handelen:

  • Wat beweegt je om te doen wat je doet?
  • Wat zijn je onderliggende motieven en patronen?
  • Welke waarden en overtuigingen spelen daarbij een rol?
  • Welke betekenis heeft je handelen en wat is de samenhang tussen de oppervlaktestructuur (extern gedrag) en de dieptestructuur (de drijfveren)?

Je leert NLP kennen als attitude en te integreren in je leven. Je gaat op zoek naar het probleem achter het probleem. Je krijgt inzichten en vaardigheden om werkelijk meesterschap te verwerven over je eigen functioneren. Het is een prachtige en uitdagende ontdekkingsreis naar wie je diep van binnen bent.

Erkend
Deze erkende NLP™ opleiding start direct na inschrijving en betaling. De gezamenlijke trainingsdagen vinden vier keer per jaar plaats. Februari – Juni – Augustus – November. Na het succesvol afronden van het traject (na het vierdaagse seminar) ontvang je een certificaat van de Society of NLP™. Deze is ondertekend door Dr. Richard Bandler, de grondlegger van NLP. Een mooi vervolg is de NLP Coach opleiding waar je specifiek leert hoe je NLP kunt inzetten om anderen te begeleiden.

Voor wie?
De NLP™ Master Practitioner is voor iedereen die klaar is voor de volgende spannende stap in NLP-land. Je kunt de NLP™ Master Practitioner alleen volgen wanneer je in bezit bent van een NLP™ Practitioner certificaat. Wil je lezen wat deze NLP™ Master practitioner opleiding voor effect heeft gehad op andere deelnemers? Lees dan:  reacties van voorgaande deelnemers aan de NLP™ Master practitioner opleiding

Programma
Online modules, video’s, podcast, uitgebreid handboek inclusief oefeningen, regelmatig online intervisie momenten, virtuele besloten ontmoetingsplek waar we ervaringen kunnen delen en vragen kunnen stellen en ter afronding een vierdaags seminar in een conferentieoord.

Investering
€ 2.500,- inclusief arrangement- en certificaatkosten

Durf je het aan? Maak de weg vrij om werkelijk de regie over je eigen leven in handen te nemen en effectief te zijn in persoonlijke en professionele relaties. Schrijf je in!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karin van Kas (NLP™ Trainer)